Linser

I egenskap av kontaktlinsoptiker vet vi allt som är värt att veta om linser. Och det är en hel del att hålla reda på: mjuka linser, hårda linser, nattlinser, progressiva linser, endagslinser, veckolinser, månadslinser…
Boka tid för en konsultation så hjälper vi dig att välja rätt linser utifrån dina behov. Vi säljer de flesta av marknadens ledande märken: Alcon, Bausch & Lomb, Coopervision, Johnson & Johnson med flera.

Dags för linsundersökning

Förutsättningen för att kunna göra en noggrann linsundersökning är man först har gjort en synundersökning. Under själva linsundersökningen kontrollerar vi ögats allmänna status och bedömer om linsen sitter optimalt och om den har rätt styrka. I samband med undersökningen kan det även vara lämpligt att testa olika linsnyheter för att eventuellt hitta en mer passande lins för just dina behov.

Ring 08-650 19 22, besök oss på Flemingatan 36 eller använd vår direktbokning nedan:

Varför välja linser?

Linser handlar om frihet för de flesta användare. När vi sportar exempelvis, oavsett om det handlar om golf, tennis, segling eller skidåkning, är linsen alltid följsam och lätt att använda. Många väljer även att växla mellan linser och glasögon för att kunna matcha klädstil och humör. En lins på ena ögat kan även ersätta läsglasögonen om man så önskar. Och med linser på ögonen går det även utmärkt att använda solglasögon utan slipade glas.

Det stora utbudet av linser med olika profiler gör det dessutom lätt att hitta “sin” lins som känns bra och som fungerar tillfredsställande.

Våra linsmärken i butiken:

Alcon, Bausch & Lomb, Coopervision, Johnson & Johnson

Ringdahls Optik
Fleminggatan 36
Telefon 08-650 19 22
info@ringdahlsoptik.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi stödjer Ögonfonden, synfrämjande forskning.